Skip to main content

Uforpligtende forhåndsvurdering af dit køretøj.

Udfyld formularen, og vi sender dig det fulde økonomiske overblik inden for 1 arbejdsdag.
 Vurderingen er gyldig i 60 dage og koster kun 400,-

  Pava Quick Import


  Ved import af et hvilken som helst køretøj, kan vi fortage en afgiftsfastsættelse, så du slipper for SKATs lange ekspeditionstid (ca 8 uger) og kan få danske nummerplader inden for 24 timer. Følgende er beskrevet trin for trin, hvordan forløbet foregår, når du importer dit køretøj.

  1.

  Har du fundet, eller overvejer du at importere et køretøj fra udlandet, og gerne vil kende hele økonomien i forbindelse med at få køretøjet på danske nummerplader, kan du købe en forhåndsvurdering på den nøjagtige registreringsafgiften hos os. Det eneste du skal gøre er at sende et link, eller et billede af den salgsannonce til os. 

  2.

  Indenfor en arbejdsdag modtager du en beregning af registreringsafgiften på dit køretøj, samt informationer om indbetaling af registreringsafgiften.

  3.

  Hvis du allerede har et køretøj, som du ønsker at vi skal afgiftsberigtige, skal køretøjet toldsynes.

  Toldsynet foretages i forbindelse med et registreringssyn, varigehed ca 30 min. Du kan booke tid til Toldsyn her.

  Du accepterer afgiften ved at indbetale pengene på vores konto, hvorefter du modtager en bekræftelse på, at betalingen er modtaget, og at køretøjet er klar til toldsyn og indregistrering.

  4.

  Umiddelbart efter at køretøjet er toldsynet og betalingen er modtaget, udlevere vi dine Danske nummerplader i synshallen. Husk at medbringe den originale udenlandske registreringsattest og billedID.

  Pava Quick Import

  Vi gør bildrømmen nemmere!

  Ved import af et hvilken som helst køretøj, kan vi fortage en afgiftsfastsættelse, så du slipper for SKATs lange ekspeditionstid og kan få danske nummerplader inden for 24 timer.